Magazin

Magazin Dünyasında son dakika gelişmeleri anlık haberdar olmak için bizi takip edin.

Magazin Haberleri

Magazin Haberleri kategorimizde, ünlülerin en son olaylarını ve eğlence dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Moda, sinema, müzik ve pop kültürle ilgili öne çıkan haberleri kısa ve öz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Magazin dünyasının renkli atmosferine hızlı bir giriş yapın, ünlülerin günlük hayatına dair ilginç detayları kaçırmayın. Magazin Haberleri ile eğlenceye dair her şeyi yakından takip edin.

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Gaddar dizisinin kadrosuna dahil oldu. Çelikkol'un Gaddar setinden ilk kareleri ve fragmanı da yayınlandı.
28.03.2024
Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti. Petekkaya'nın babası yarın İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.
28.03.2024
Sanatçı Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Gencebay'ın iktidara yakın olduğu iddialarına karşı eşi Sevim Emre," 'Eşim siyaset üstü bir kişilik, istese Cumhurbaşkanı olurdu." ifadelerini kullandı.
28.03.2024
Haberler.com stüdyosuna konuk olan Mahmut Tuncer'in şarkıcı kızı Gizem Tuncer, "Yanımda çulsuz birini istemem. Kimseye hesabımı da ödetmem" dedi.
28.03.2024
Uzun yıllardır sanat dünyasında yer alan başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, emekli oldu. Alacağı maaşı beğenmeyen Tilbe, "Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur?" dedi.
28.03.2024
Türk sinemasının en önemli sanatçılarından Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
27.03.2024
"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında tarihi anlar yaşandı. 19 yaşındaki yarışmacı Berk Göktaş, geçtiğimiz hafta 1 milyonluk soruya doğru cevap vererek 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı. Yarışmacı, soruya doğru yanıt vererek 5 milyon liranın sahibi oldu. İşte "Kim Milyoner Olmak İster?"deki 5 milyon liralık soru...
25.03.2024
Başarılı oyuncu Binnur Kaya, 2. sezonda dahil olduğu Yalı Çapkını dizisine veda ediyor. Dizide Nükhet rolünü oynayan Kaya, senaryo gereği sağlık sorunlarından dolayı başka bir yere gidecek.
24.03.2024
Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar, bacağına pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırıldı. Bir haftadır hastanede tedavi gören Yazar, bu süreçte Ortaköy'deki dubleks evini LÖSEV'e bağışlayacağını açıkladı.
24.03.2024
Oyuncu Blake Lively, Anneler Günü için çocuklarıyla verdiği fotoğrafta oynamalar yaptığı için alay ettiği Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğünü öğrenince özür diledi.
24.03.2024
Türk sinemasının sevilen isimlerinden biri olan Bahar Öztan, kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Öztan'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğarken, ünlü isimler, sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayınladı.
23.03.2024